Demirel Ambalaj Oluklu Mukavva Ve Ofset Amb. San. Aş.

Şirket Hakkında
1989 yılında adım attığımız ambalaj üretim sektöründe büyüyerek geçirdiğimiz yılların ardından 2006 yılında yeni bir ivmeyle kurumsal gelişimimize hız verdik. Uzun yılların tecrübesiyle sektörünün önde gelen markalarından birisi haline gelen Demirel Ambalaj günümüzde ileri teknoloji makine parkuru ile ayrım yapmaksızın bütün sektörlere hizmet verebilmektedir.
Firmamız müşteri memnuniyetine verdiği önem ve ürün kalitesinden ödün vermeksizin ulaştığı verimlilik ile hep daha iyisini üretmek ve sunmak için çalışıyor.Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek makine parkını sürekli genişletmekte ve yenilemekte olan Demirel Ambalaj kaliteye gösterdiği hassasiyet ile her geçen gün biraz daha büyümekte ve müşteri portföyünü sürekli genişletmektedir.
Demirel Ambalaj, ambalaj sektöründe sadece Türkiye’de değil Avrupa’yı da kapsayan geniş bir coğrafyada her zaman ilk tercih edilen firma olmayı hedeflemekte ve bu hedefinin bilincinde ilerlemektedir.
töründe sadece Türkiye’de değil Avrupa’yı da kapsayan geniş bir coğrafyada her zaman ilk tercih edilen firma olmayı hedeflemekte ve bu hedefinin bilincinde ilerlemektedir.
Demirel Ambalaj Oluklu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demirel Ambalaj Oluklu Mukavva Ve Ofset Amb. San. Aş.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Diğer
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
Yetkili Kişi: Ferhat Demirel
Adres: Şamlar Mah. İstiklal Cad. No:424 / B Başakşehir / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6911046
Web Sitesi: www.demirelambalaj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demirel Ambalaj Oluklu firma bilgileri. Demirel Ambalaj Oluklu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demirel Ambalaj Oluklu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demirel Ambalaj Oluklu Mukavva Ve Ofset Amb. San. Aş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.