Demirstar Makina

Şirket Hakkında
DemirStar Makina San. Tic. Ltd. Şti.2010 yılında İzmir’de, 2000 m2 kapalı 2000 m2 açık, toplamda 4000 m2’lik bir alana kurulmuştur.DemirStar Makina’nın kalitesi kuruluş hikâyesi ile kanıtlanmıştır. DemirStar’ın ürettiği ürünlerin arkasında, yıllarca, Kırma eleme ve Beton Santrali üretimiyapan birçok firmada çalışmış, büyük tecrübe edinmiş, profesyonel bir ekibin imzası vardır. Kırma eleme ve beton santrali üretiminde yıllarca emek vermiş ustalar, güçlerini birleştirip, DemirStar Makina’yı oluşturdular.DemirStar Makina San. Tic. Ltd. Şti.2010 yılında İzmir’de, 2000 m2 kapalı 2000 m2 açık, toplamda 4000 m2’lik bir alana kurulmuştur.DemirStar Makina’nın kalitesi kuruluş hikâyesi ile kanıtlanmıştır. DemirStar’ın ürettiği ürünlerin arkasında, yıllarca, Kırma eleme ve Beton Santrali üretimiyapan birçok firmada çalışmış, büyük tecrübe edinmiş, profesyonel bir ekibin imzası vardır. Kırma eleme ve beton santrali üretiminde yıllarca emek vermiş ustalar, güçlerini birleştirip, DemirStar Makina’yı oluşturdular.

Başta Türkiye olmak üzere, Dünyanın birçok ülkesine Kırma Eleme, Yıkama Eleme ve Beton Santrali ihracatı yapmaktadır.
Yüksek kalite, uygun fiyat, ergonomik tasarım ve yılların vermiş olduğu tecrübenin getirdiği başarı, DemirStar Makina’yı zirveye taşıyarak, dünya markası haline getirmiştir.

Kırma Eleme ve Beton Santrali ürünlerimiz, CE ve ISO 9002: 2010 standartlarında olup, yüksek mühendislik teknolojisi ile donatılmıştır.

DemirStar Makina, Satış öncesi ve Sonrası, müşterilerine, en uygun şartlarda uygun ekipman önermeyi, ekipmanların uyum içerisinde çalışmasını, her türlü servis ve yedek parça tedariği ile kolay ve pratik çözümler sunmayı taahhüt eder; profesyonel bir ekiple tüm müşterilerine yerinde çözümler sunar.

DemirStar Makina, Kırma Eleme ve Beton Santrali üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.
DemirStar’ın değişmez prensipleri daima kalite, servis, zamanında teslim ve uygun fiyat ol
Demirstar Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demirstar Makina
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: Fatih Bozkurt
Adres: Namık Kemal Cad. No:27 Yazıbaşı - Torbalı / İZMİR / TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5654975
Web Sitesi: www.demirstar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demirstar Makina firma bilgileri. Demirstar Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demirstar Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demirstar Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.