Demkasan Çelik Kapı Ve Kapı Sistemleri

Şirket Hakkında
Demkasan çelik kapı ve kapı sistemleri 15 yıllık tecrübesi ve yeni ürün yelpazesiyle 01.04.2006 tarihinde üretim faaliyetlerine başlamıştır. Yeni ürünümüz olan çelik kapı bir yıllık Ar-Ge çalışması sonucunda ortaya çıkmış olup, faydalı model belgesi İle Türk Patent Enstitüsü tarafından korunmaktadır. Firmamızın önceliği kalite, müşteri memnuniyeti ve yeniliğe açık olmaktır. Ar-Ge departmanımız sayesinde Müşteri memnuniyetini maksimuma çıkartmak ve yeni ürünler geliştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir

Patentini aldığımız sistem Kapı kasası duvara tam oturmakta ve içerisine beton doldurmaya gerek kalmamaktadır. Böylelikle dışarıdan olası müdahalelere karşı direnç oluşmakta Kilit Sistemi korunmaktadır.

Kapı kanadımız 3 kademe olup dışarıdan PVC ile kilide ulaşmak zorlaşmaktadır.

Kapı Kasası ve Kapı Kanat üzerinde ( Eşik Dahil ) 1. Sınıf Kauçuk malzemeden yapılmış fitil bulunmakta dışarıdan gelecek olan toz, böcek haşere, su girişi engellemektedir. Aynı Zamanda fitiller yapıştırma değildir. Deforme olduğu zaman değiştirilebilmektedir.

Demkasan Çelik kapı ve kapı sistemleri ; geliştirdiği yeni ürün ve modellerle siz değerli müşterilerimize en güvenli, sağlam ve estetik çelik kapı üretmeyi amaç edinmiştir. Kalite birinci hedefimiz ve müşteri en büyük patronumuzdur.

Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

Çelik kapı alırken mutlaka bize uğrayın.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demkasan Çelik Kapı Ve Kapı Sistemleri
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Ali DEMİR
Adres: Yeşilbağlar MAh. Azim Sok.No:27 Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5179157
Faks: (216) - 5179157
Web Sitesi: http://www.demkasan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Demkasan Çelik Kapı firma bilgileri. Demkasan Çelik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demkasan Çelik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demkasan Çelik Kapı Ve Kapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.