Demkz Lojistik Ve Dış Ticaret

"TECRÜBELİ TAŞIMACILIK"

Şirket Hakkında
OPERASYONEL DESTEK
İhracat yapmak istiyorsunuz, ancak bir ihracat departmanı kurmayı gerektiren düzenli yurtdışı satışınız yoksa, tüm sevkiyat sürecini oluşturan nakliyeci, gümrükçü ve banka üçgeninde gerçekleşen operasyonel işlemlerinizin takibi ve raporlanması hizmetlerimiz arasındadır.

LOJİSTİK DESTEK
Dış Ticaretin en önemli maliyet kaynaklarından biri olan lojistik konusunda, en hızlı ve kaliteli ulaştırma için portföyümüzde bulunan kaliteli nakliye firmalarıyla bağlantı kurulmasını güvenli komple ve parsiyel taşımacılığınızı sağlamaktayız.Satış fiyatlarınızı hazırlarken navlun giderleri kabusunuz olmayacaktır.

Türki Cumhuriyetler : (kazakıstan , kırgısıztan , Özbekistan ) bölgelerine gümrüklü kapı teslim yapmaktayız aynı zamanda bu bölgelere haftalık düzenli parsiyel servisimiz bulunmaktadır
Avrupa ülkeleri transit Türkiye üzerinden bu bölgelere gidecek yüklerinde tüm transit depolama ardiyeleri vinç araç gereçleri bütün hizmetleri vererek ürünü Avrupa gümrükten Türki cumhuriyetlerin gümrüğüne kadar transitini gerçekleştirmekteyiz aynı zamada moskova viledemirde bulunun 300 m2 lik tekstil mağazamızla rusya bölgesine tarih bazında sadece tekstil ve deri kapı teslim lojistik hizmeti vermekteyiz.

Bunun yanı sıra vermiş olduğunuz yükler sizi günlük raporlar şeklinde tarafınıza bildirilmektedir
Demkz Lojistik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Demkz Lojistik Ve Dış Ticaret
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: ERDEM KIZGIN
Adres: MERKEZ MAH. MARMARA CD.ŞAMLI SK NO:23/48 AVCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5918336
Faks: (212) - 5918332
Web Sitesi: www.demkz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Lojistik
İstanbul – Almata ve Astana / Parsiyel taşımacılık ( TIR ) İstanbul ve Tüm Türkiye Parsiyel Taşıma Fiyatlarımız aşağıdaki gibidir KG: 0, 75 US...
Demkz Lojistik Ve firma bilgileri. Demkz Lojistik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Demkz Lojistik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Demkz Lojistik Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.