Denge Tesisat Vana Fittings

Şirket Hakkında
Denge Tesisat Vana ve Fittings olarak, 1997 yılından beri, vana ve fittings sektöründe ürün çeşitliliğimiz, rakipsiz kalitemiz, zamanında teslimat ve sınırsız müşteri memnuniyeti ilkemiz ile liderliği sürdürmekteyiz.

Konusunda uzman personelimiz ve ileri teknoloji ile donatılmış tesisimizle siz değerli müşterilerimizin vana ve fittings ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Bizi diğerlerinden üstün kılan ve 2003 yılında almış olduğumuz ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası ile tasdik ettirdiğimiz bu özelliklerimizi bir firma disiplini olarak uygulamaktayız.


Her tür; Küresel Vana, Globe Vana, Gate Vana, Check Vana, Plug Vana, Bıçaklı Vana, Diyaframlı Vana ve Özel Vana, Dirsek, Manşon, Nipel, Tee, Kep, Thredolet, Sokolet, Weldolet, vb. fittings, Kör Flanş, Kaynak Boyunlu Flanş, Slip-On Flanş, Düz Flanş, Dişli Flanş ihtiyaçlarınız için bizimle irtibat kurabilirsiniz...
Denge Tesisat Vana
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Denge Tesisat Vana Fittings
Sektörü: Maden ve Metal » Boru Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: İSMAİL HAKKI DOĞAN
Adres: Sanayi Mahallesi Yeni Gölcük Yolu 4. Km Kanal Boyu No:3 İzmit
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3355034
Web Sitesi: www.dengetesisat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Denge Tesisat Vana firma bilgileri. Denge Tesisat Vana adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Denge Tesisat Vana ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Denge Tesisat Vana Fittings firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.