Deniz Plastik Ambalaj Sanayi Deniz Kaynarpınar

Şirket Hakkında
Firmamız 1980 yılında Erk-san plastik san. ve ltd. şirketi olarak faliyet göstermeye başlamıştır.25 yıllık deneyimimiz 2011 yılı itibari ile Deniz PLastik ambalaj sanayi olarak devam etmektedir.Her geçen yıl önceki yıla oranla sürekli gelişim göstermiş ve kurulduğundan bu yana sürekli büyümekte olan kaliteyi prensip haline getirmiş öncü firmalar arasında olmayı hedefleyen, bir firma olma yolundayız.
Deniz Plastik Ambalaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, atlet poşet, bantlı kapaklı torba, takviyeli el geçirme poşetleri, rulo shrink film, baskılı baskısız poşet, market poşetleri, buzdolabı poşetleri, çöp poşetleri, jelatin, opp, taşıma torbaları, streç film, vakum poşeti, baskılı baskısız hışır poşet, cpp imalatı yapmaktayız.Ürünlerimiz kaliteli fiyatlarımız uygundur.
İletişim Bilgileri
Firma: Deniz Plastik Ambalaj Sanayi Deniz Kaynarpınar
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Neslihan AR
Adres: Vatan mah.Hastane cad.Genç san.sit no:15-16 Bayrampaşa/ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Ürünleri
Shrink film rulo
Endüstriyel çöp poşetleri
Baskılı baskısız market poşetleri
Meksika şapkalı opp
Jelatin, bantlı jelatin.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deniz Plastik Ambalaj firma bilgileri. Deniz Plastik Ambalaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deniz Plastik Ambalaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deniz Plastik Ambalaj Sanayi Deniz Kaynarpınar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.