Denka Isıtma Soğutma Klima Sistemleri İnş.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Denka Klima, 20 yılı aşkın mesleki bilgi birikimi ve deneyimlerini, ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sektöründeki sürekli yenilenen gelişmeleri takip ederek, siz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur.
Yüksek kaliteyi ve en iyi hizmeti mümkün olduğunca ucuza siz müşterilerimizin hizmetine sunmayı ilke ve amaç edinmiştir.
Bu ilke ve amaç doğrultusunda bir çok projeyi başarıyla tamamlayıp müşterilerine teslim etmiştir.
Amacımız değişmemekle beraber hedeflerimiz büyümektedir.
Klima sektörü ile büyüyen şirketimiz duvar tipi, salon, yer-tavan tipi kanallı ve merkezi klima sistemlerinde uzmanlaşmıştır.
Her marka ısıtma, soğutma ve klima sistemleri, boru tesisatı, tamir, bakım, montaj ve servis hizmetleri vermekte ayrıca çeşitli ısıtma ve soğutma cihazları satışı konusunda tecrübeli teknik ekibimizle müşterilerimize en ideal çözümleri sunmaktayız.
Kalıcı olabilmenin en önemli şartının "koşulsuz müşteri memnuniyeti" olması gerektiği bilinci ile hizmet eden Denka Klima Sistemleri Ltd.Şti. şu anda İnönü Caddesi No: 220/2A Hatay/İzmir adresinde hizmetlerine devam etmektedir.

Denka Isıtma Soğutma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yerinde keşif yapılarak müşterilerimize ihtiyacına yönelik en uygun cihazları önermek, her marka klimanın, tamir, bakım, demonte ve montajını yapmak. Merkezi ısıtma, soğutma sistemi uygulanacak binalara kanallı ve VRF sistemi, duvar tipi split klimalar için borulamasının yapılarak montaj için zemin hazırlamak. Kombi doğalgaz tesisatı ve merkezi sistemler için yerinde keşif yapılarak anahtar teslimine kadar profesyonel hizmet ve danışmanlık hizmetleri sağlamak. Güneş Enerji Sistemleri, Termosifon, Aspiratör, Ani Su Isıtıcı gibi elektrikli ev aletleri ve Su Arıtma cihazlarını tüm dünyada kabul görmüş en iyi markaları en uygun fiyatlarla müşterilerimizin ayağına getirmek.
İletişim Bilgileri
Firma: Denka Isıtma Soğutma Klima Sistemleri İnş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Klima
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Deniz Tandırcı
Adres: İnönü Caddesi No:220/2 A Üçyol Konak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2508550
Web Sitesi: www.denkaklima.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Denka Isıtma Soğutma firma bilgileri. Denka Isıtma Soğutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Denka Isıtma Soğutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Denka Isıtma Soğutma Klima Sistemleri İnş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.