Deren Kauçuk

Şirket Hakkında
Şirketimiz kurulduğu günden bu yana gerek orijinal, gerekse kendi ürettiği kauçuk ürünlerinde, kaliteyi uygun fiyat ve bol çeşit ilkesiyle kendisine prensip edinmiş ve konusunda uzmanlaşarak standart ve orjinal üretimin yanı sıra özel siparişleri de üretim planlamasına almıştır.

Şirket faaliyetlerimizin büyük kısmı kauçuk ürünleri oluşturmaktadır ve kauçuk sektöründe daha birçok konudaki çalışmalarımızı her geçen gün hızla geliştirip, ürün yelpazemizi genişleterek sektörümüze en iyi şekilde hizmete devam etmekteyiz.

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, kaliteli kauçuk ürünlerini, dürüst çalışmayı, uygun fiyatı prensip edinmiş firmamız; tecrübesiyle uzun yıllardır kauçuk sektörüne hizmet veren bir şirkettir.Müşteriye kaliteli ürün sunmak ve müşteri memnuniyetini kazanmak kuruluşumuzun yıllardır sürdürdüğü temel bir politika olmuştur.
Deren Kauçuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deren Kauçuk
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
Yetkili Kişi: Zeynel Topuz
Adres: Topçular Mah. Rami Kışla Cad. Sarıyaşar Pala Sanayı Carsısı No: 23 / 10 eyüpsultan/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4800969
Web Sitesi: www.derenkaucuk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Deren Kauçuk firma bilgileri. Deren Kauçuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deren Kauçuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deren Kauçuk firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.