Derinovayapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret

Şirket Hakkında
2005 yılından kurulan Firma İthal zemin ve duvar seramikleri distribütörlükleri ile dekoratif seramik üretimi, duvar rölyefleri, doğal taş üzerine dekor çalışmalarından oluşan tasarım, üretim ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. İtalyan Serenissima-CIR firmasının zemin ve duvar seramiklerinden ve dekorlarından oluşan stoklu ürün pazarlamasında bayilik sistemi ile çalışmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Derinovayapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Fayans
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
Yetkili Kişi: Esra İspalarlı
Adres: Kavacık Mah. Çiftlik Cad. No:5 Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1777718
Web Sitesi: www.derinovayapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Derinovayapı Ürünleri Sanayi firma bilgileri. Derinovayapı Ürünleri Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Derinovayapı Ürünleri Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Derinovayapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.