Dermanoğlu Şifalı Bitkiler Merkezi

Şirket Hakkında
Firmamız 20 yıldır faaliyetlerini sürdürmektedir. 2008 yılında da sahıs şirketinden Naturel Dermanoğlu Ltd.Şti adı altında isim tescil ve patenti almış olarak siz değerli müşterilerimizin de bizlere olan güven ve desteği ile faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Firmamız ekibimiz ile bir bütün oluşturmaktadır. Firmamızın düsturu illaki ürün satmak değil faydası olacağına inandığımız ürünleri istek doğrultusunda sunmaktır. Bizlerden ürün alan bütün müşterilerimiz de bu misyonumuzu çok iyi bilirler. Bizim için en iyi reklam, bizden ürün alıp memnun kalan müşterilerimizin bizleri başkalarına tavsiye etmeleridir. İnanıyoruz ki güleryüz, sevgi ve samimiyetin açamıyacağı hiç bir kalp yoktur. İnsan sağlığının değeri maddiyatla ölçülemeyeceği gibi çıkarlar uğruna da heba edilemez.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dermanoğlu Şifalı Bitkiler Merkezi
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: gülay akın
Adres: 2.beyler 848 sk.no:72 Z12 Konak-Kemeraltı
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4257509
Web Sitesi: www.dermanoglu.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dermanoğlu Şifalı Bitkiler firma bilgileri. Dermanoğlu Şifalı Bitkiler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dermanoğlu Şifalı Bitkiler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dermanoğlu Şifalı Bitkiler Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.