Derya Ticaret

Şirket Hakkında
Derya Ticaret olarak başladığımız yolculuğumuzun ana hedefi ithal ettiğimiz ürünleri aracısız olarak en uygun fiyatla sizlere ulaştırmaktır. Ürün yelpazemiz öncelikle yaşam konforumuzu artıracak, özel olarak seçilmiş kaliteli iç ve dış giyim olarak başlayacak ve sonrasında hayatımızı daha konforlu hale getirecek son teknoloji ergonomik ürünlerle genişleyecektir. Bu bağlamda, müşterilerimizden gelen istek ve öneriler de bizim için değer taşımaktadır. Sizlerden gelen önerilerileri ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefliyoruz.
Sitemizde beğeninize sunulan ürünlerimizin seçimi büyük bir titizlikle yapılmakta olup üretim aşamasında tarafımızdan denetlenmektedir. Bu denetlemeler ürünün imalatında kullanılan malzemeler, ürünün estetik görüntüsü, kullanım kolaylığı ve konforu gibi pek çok konuda gerçekleşmektedir.
E-ithalmarketin ilk ürünü olan Ahh Bra Golden Brand Sütyen tüm bu aşamalardan geçerek beğeninize sunulmuştur. İplik kalitesi ve dokuması özeldir. Her aşamada kontrol edilmiştir.
Her bir pakette 3 adte sütyen bulunmaktadır (Ten - Beyaz - Siyah). Toptan alımlarda fiyatımız 25 TL'dir.
Derya Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
E-ithalmarketin ilk bayan iç giyim ürünü olan Ahh Bra Golden Brand ithal sütyen beğeninize sunulmuştur. İplik kalitesi ve dokuması özeldir. Her aşamada kontrol edilmiştir.
Piyasadaki standard Ahh Bra sütyenlerin büyük çoğunluğunda %4 Spandex kullanılmaktadır. Ahh Bra Golden Brand dikişsizsütyenlerde Spandex oranı %8'dir. Yani piyasadaki standard Ahh Bra sütyen"lere göre iki katı oranda Spandex kullanılmıştır. Yüksek oranda spandex kullanımı bu toparlayıcı sütyende dokumanın özellikle esnek"liğini, toplayıcı"lığını ve hava geçirgenliğini artırmakta, bu sağlıklı sütyen"e ipeksi bir yüzey ve görünüm vermekte, sonuç olarak yüksek giyim konforu sağlamaktadır.
AHH Bra Golden Brand Sütyende kopça, balen, tel, yoktur! Dikişsiz sütyen"dir.
Bu nedenle klasik sütyenlerdekinin aksine, cildinizde kızarıklık, rahatsızlık ve baskı hissi oluşmaz.Bu materyaller nedeniyle oluşan kopma, yırtılma ve giysiye takılma gibi sorunlar da yaşamazsınız.
Her bir pakette 3 adte sütyen bulunmaktadır (Ten - Beyaz - Siyah). Toptan alımlarda fiyatımız 25 TL'dir.
İletişim Bilgileri
Firma: Derya Ticaret
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Turgut Meral
Adres: Akpınar mahallesi Ayvalık sokak Özgül evler sitesi No:15/A Osmangazi
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 7483096
Web Sitesi: www.e-ithalmarket.com www.ahhbragoldenbrand.com
Ürünleri
E-ithalmarketin ilk bayan iç giyim ürünü olan Ahh Bra Golden Brand ithal sütyen beğeninize sunulmuştur. İplik kalitesi ve dokuması özeldir. Her aşamad...
İlan Talep ve Teklifleri
Toptan Kaliteli İthal Sütyen
E-ithalmarketin ilk bayan iç giyim ürünü olan Ahh Bra Golden Brand ithal sütyen beğeninize sunulmuştur. İplik kalitesi ve dokuması özeldir. Her aşamad...
Derya Ticaret firma bilgileri. Derya Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Derya Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Derya Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.