Desa Damla Etiket Sanayii

Şirket Hakkında
Türkiye de ilk defa bizim tarafımızdan hazırlanan Damla Harf uygulaması, özgün tasarımcıların kreatif uygulamalarına sunulmuştur. Her ebat ve her formda olan logo, yazı vb. tasarımlarınıza rahatlıkla uygulanabilir.
Her türlü sert zeminde, promosyon, pano, araçlarda, karton kutu, bilgisayar, mobilya dekorasyon, hırdavat gibi çok geniş bir alanda kullanılmaktadır.
Ürünlerimiz KANSOREJEN madde içermemektedir.
Kulladığımız malzeme hijyenik olduğu için tıp alanında izolasyon olarak ta kullanılmaktadır.
Damla Etiket; Etiket üzerinde yarattığı 3 boyutluluk etkisiyle hem ürünün görünümünü zenginleştirir hem de yazı ve renklere derinlik ve parlaklık kazandırır. Böylece ürünün dikkat çekmesinde daha etkili olur. Yüzeyi düz olan tüm ürünlerin üzerine yapıştırılabilir soğuk ya da sıcak havadan etkilenmez.
Desa Damla Etiket
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Desa Damla Etiket Sanayii
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: Mehmet Sakin
Adres: Rami Kışla Caddesi İncirlik Sokak Gündoğar 2 İş Merkezi Topçular EYÜP / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4932852
Web Sitesi: www.desadamla.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Desa Damla Etiket Sanayii
Türkiye de ilk defa bizim tarafımızdan hazırlanan Damla Harf uygulaması, özgün tasarımcıların kreatif uygulamalarına sunulmuştur. Her ebat ve her ...
Desa Damla Etiket firma bilgileri. Desa Damla Etiket adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Desa Damla Etiket ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Desa Damla Etiket Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.