Deska Orman Ürünleri Dış.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
deska orm.ürn sibirya sarıcam ladin ve larex kereste ve tomrukda en önde gelen firmalar arasındadır.rusyadan kendi ormanlarımızdan direkt olarak ithalat yapıp gerek rusyadaki fabrikamızda gerekse gemlikteki entegre tehisisimizde imalat ve fırınlama yapmaktayız. 2 senedir panel ve kapı sereni fabrikamız da faliyettedir.
herürlü çam (ladin ve larex)tomruk -kereste (kalas-azman-tahta)lambiri -rabıta masif parke -kapı sereni- panel süpürkelik ve her sınıf malımız mevcuttur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
orman ürünleri kereste tomruk tahta kalas lambiri rabıta masif parke panel kapısereni kapı seren süpürkelik çam ladin göknar larex fırınlı kereste
İletişim Bilgileri
Firma: Deska Orman Ürünleri Dış.tic.ltd.şti
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kereste
Yetkili Kişi: cemal demir
Adres: yeniköy mevkii gemlik bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 5247511
Web Sitesi: deska.comtr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ağaç Hayattır
KISA SÜRELİ TANITIM İÇİN KALİTELİ PANEL VE KAPI SERENİ UYGUN FİYAT VE DESKA KALİTESİ
Orman Ürünleri Deska Kalitesiyle
hertürlü biçilmiş fırınlı kereste tahta kalas lambiri rabıta parke kapı sereni panel satışımız mevcuttur.
Deska Orman Ürünleri firma bilgileri. Deska Orman Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deska Orman Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deska Orman Ürünleri Dış.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.