Destek Servis Tesis İşletme Bina Yönetim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Günümüzde , Türkiye’de şirketler daha önceki yıllarda olmadığı kadar zor koşullarda varlıklarını sürdürmeye çalışarak zorlu bir sınavdan geçiyor.Öyle ki , dünya ve ülke ekonomisinde ki değişen ihtiyaç, beklenti ve değerler, rekabetçi piyasa koşulları firmaları oldukça zorlamakta.

Bu koşullar altında başarılı olmak ise, güçlü bir liderlik, dikkatli iş uygulamaları , operasyonel verimlilik gerektiriyor. Ve işte bu ortamda Outsourcing her zamankinden daha fazla önem kazanıyor. Outsourcing sadece maliyetleri düşürmek için bir yol değil aynı zamanda iş mükemmelliğini başarmada , sunulan ürün ve hizmetlerde kaliteyi arttırmada , müşterilere etkin ve doğru çözümlerle ulaşmayı sağlamada , müşteri memnuniyetini en üst düzeye getirmeyi amaçlayan önemli bir yönetim aracı …
Outsourcing , organizasyonlara yaptıkları en iyi işler üzerinde yani ana iş dallarında, temel yetkinlikleri üzerinde yoğunlaşma imkanı sağlamaktadır.

Bu bağlamda Destek Servis sunduğu geniş outsourcing yelpazesi içinde siz müşterilerimize stratejik ortaklık teklif etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Destek Servis Tesis İşletme Bina Yönetim Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Arzu Semin Özkan
Adres: Etiler-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 3585940
Web Sitesi: www.destekservis.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Destek Hizmetler,yaşam Alanları Temizliği,dış Cephe Cam Temizliği,haşere İlaçlama Vb. Sizin İçin Düşündük.
D/S/H Destek Servis Hizmetleri, olarak kuruluşların ana faaliyet alanları dışında kalan hizmet ve malzeme tedariki konularında “stratejik hizme...
Destek Servis Tesis firma bilgileri. Destek Servis Tesis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Destek Servis Tesis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Destek Servis Tesis İşletme Bina Yönetim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.