Devpak Makina Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
DEVPAK, sektördeki tecrübesi, bilgi birikimi, uzmanlaşmış ekibi ile yüksek teknolojiye sahip paketleme makineleri üretmektedir.

DEVPAK Ambalaj Makineleri bilgisayar destekli tasarımla kendi teknolojisini üretir, geliştirir ve özgün modelleri ile ulusal ve uluslararası pazarlara sunar. Toplam kalite felsefesi ışığında tasarımdan satış sonrası hizmetlere kadar tüm faaliyetlerinde kalite ürün ve hizmete yönelmiştir.

DEVPAK Ambalaj Makineleri yüksek randımanlı, istediğiniz kalite ve verimdeki paketlemeyi hassas dozaj ayarlaması gerçekleştirmenizi sağlar.

DEVPAK ambalaj makineleri, ürününüzün market raftaki güzel, şık görünümünün yanı sıra, paket sağlamlığının ve hijyen şartlarının da sağlandığı istenilen gramajdaki dolumun bir güvencesidir. Uygun ve gerekli tasarımların yapıldığı siparişe göre üretilen makinelerde; gerekli modifikasyonlar ile gıda, kimya, eczacılık, sanayi ürünleri gibi değişik sektörlerde de kullanılmaktadır.
Devpak Makina Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Devpak Makina Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: mustafa
Adres: büsan özel organize san. sit. kosgep cd. 10644 sk no:24
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3454820
Web Sitesi: www.devpakmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Devpak Makina Ltd. firma bilgileri. Devpak Makina Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Devpak Makina Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Devpak Makina Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.