Dewinch Mühendislik Vinç San.

Şirket Hakkında
500 kg ile 60 ton arası farklı kapasitelere sahip tek ve çift kirişli gezerli köprülü vinc makinaları ayrıca ayaklı zeminden yürütmeli portal vinc makinaları imalatı ve arıza bakım onarım yedek parça hizmetleri farklı olarak mevcut vinc makinalarına uzaktan kumanda sistemleri (invertör) hız kontrol cihazları ve montaj hizmetlerini en ekonomik şekilde uygulamaktayız. NOT : Lütfen katolog ve broşür isteyiniz. ...
Dewinch Mühendislik Vinç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dewinch Mühendislik Vinç San.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: serdar KARAÇELEBİ
Adres: Zafer san. kavakaltı sok. no.57
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2484370
Faks: (332) - 2489508
Web Sitesi: http://www.dewinch.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dewinch Mühendislik Vinç firma bilgileri. Dewinch Mühendislik Vinç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dewinch Mühendislik Vinç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dewinch Mühendislik Vinç San. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.