Deyim Çerçeve

Şirket Hakkında
ŞİRKET PROFİLİ & TAVSİYELER

1984 yılında kurulan Deyim Çerçeve , özellikle sanatsal çerçeve profili üretiminde ülkemizin öncü kuruluşudur.

Deyim, sentetik çerçeve profili üretiminin yanında dünyaca kaliteleri bilinen en büyük beş Avrupa ahşap çerçeve fabrikasının uzun yıllardır tek satıcılığını başarıyla yapmaktadır.Tahta çerçevelerin tamamına yakını ayus ağacından üretilmiş olup, kurtlanma, böceklenme vs. karşı üretici firmalar tarafından özenle ilaçlanmakta ve ülkemize bu ürünlerin girişleri sırasında belgeyle tescillenmektedir.

Deyim A.Ş., çerçeve imalatı ve ithalatı dışında çerçeveleme sanatında ihtiyaç duyulan; paspartu karton çeşitlerini (düz ve kadife kaplı), davetiye kartonlarını İngilterenin dünya markası Slater Harrison kalitesiyle, zengin poster ve röprodüksiyon çeşitlerini askı aparat ve aksesuarlarının tümünde yalnızca İtalyan kalitesiyle, çerçeve köşe çakma makinasında İtalyanın en eski markalarından Gielle markasıyla, paspartu kesme makinasının öncüsü İngiliz Keencut tecrübesiyle, çerçeve kesme makinalarında (giyotin) asırlık geçmişiyle Danimarkanın "Danlist" markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli, dürüst, servis ve hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Deyim Çerçeve, ayrıca resim arkalığı, tual bezi, arka kaplama bezi, cam kesme bıçakları, çalışma halısı, krem rötuş, strec filmi, çift taraflı bant, çelik tel, tual pensesi ve özel müze mat camı tedariğinde ülkemizin öncü kuruluşu olmasını, siz sanatseverlerin her zaman kaliteden yana tercih kullanmasına borçludur.

Deyim beş yıldır, müşterilerimizden gelen yoğun isteklere kayıtsız kalmayarak mobilya ve dekorasyon profillerinin uzun yıllardır dünyadaki öncü firmalarıyla işbirliği yaparak tek satıcı ünvanıyla ülkemize getiren ilk firma olma özelliğinide taşımaktadır.

Deyim A.Ş., hazır çerçeveler konusunda da geniş bir çeşit yelpazesine sahiptir. Oval ps. ayna çeşitlerimizin yanısıra, sizin vereceğiniz özel ölçülerde ahşap çerçeveli ayna üretimimizde mevcut o
Deyim Çerçeve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Deyim Çerçeve
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: can
Adres: hadımköy yolu 4.km bufalo binası hadımköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7982762
Web Sitesi: www.deyim.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Resm Çerçevesi Ve Aksesuarları Pazarlama
özellikle rusya ve , Türki cumhuriyetlerinde ürünlerimizle ilgilenecek toptancılar aramaktayız. aracalık yapmayı düşünen firmalar bizimle iletişime g...
Deyim Çerçeve firma bilgileri. Deyim Çerçeve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Deyim Çerçeve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Deyim Çerçeve firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.