Dibas İnşaat Metal San.tic.ltd.şti.

"FABRİKALAR KURAR"

Şirket Hakkında
 Anahtar Teslimi Endüstriyel Yapılar
 Mühendislik , Proje ve Müşavirlik hizmetleri
 Çelik Konstrüksiyon ve Uzay Kafes Sistemleri
 Çatı ve Cephe kaplamaları
 Isı , Su , Ses Teknik İzolasyonu

faaliyet alanlarımız ; endüstriyel sanayi yapıları , soğuk hava depoları , hangarlar , garajlar , askeri yapılar , spor salonları , su depoları , alışveriş merkezleri , showroomlar ve tüm prefabrik yapılardır.

DİBAS İNŞAAT yöneticileri , yapı sektöründeki yılların verdiği proje , şantiye , uygulama ve pazarlama tecrübelerini profesyonelleştirmiş , işlerini seven mesleklerine saygılı , deneyimli mühendisler ve mimarlar grubudur.

DİBAS İNŞAAT yöneticileri işi yalnızca masa başında değil , her türlü mevsim koşullarında ve doğrudan uygulama sahasında takip ederek , ekip çalışmasının başarıya ulaşacağına inanırlar.

Zamanlama ve teknik uygulamanın proje yönetiminde önemi büyüktür. DİBAS İNŞAAT , deneyimli uygulama ve proje koordinasyon kadrosu yanında lojistik departmanı ile de endüstriyel projelerin anahtar teslimi taahhütlerini başarı ile yürütmektedir. Mühendislik hizmetleri , projeye özel uygulama detayları ve projenin diğer kalemleri ile entegrasyonu konularındaki önemin farkında olan DİBAS İNŞAAT , müşterilerine bu alandaki deneyimlerini de
Ürün-Hizmetleri Hakkında
prefabrike çatı_cephe_kaplama kenet_çatı çelik_konstrüksiyon sanayi_yapıları ısı_su_ses_izolasyonu dekorasyon
İletişim Bilgileri
Firma: Dibas İnşaat Metal San.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Başaran Dilbaz
Adres: Alsancak / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4462227
Web Sitesi: www.dibasinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dibas İnşaat Metal firma bilgileri. Dibas İnşaat Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dibas İnşaat Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dibas İnşaat Metal San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.