Dibay Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Ltd.şti.

Şirket Hakkında
2003 yılından beri danışmanlık sektöründe, deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerinin kalite ve çevre sorunlarını çözmeyi kendine görev edinen firmamız; ÇED Raporları, proje tanıtım dosyaları, doğaya yeniden kazandırma planı, çevre yönetim planı projelerinin hazırlanmasında Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir.Ayrıca her türlü çevre ve maden Ruhsat ve İzinleri ile Atık Yönetimi uzmanlığının yanı sıra emisyon izin başvuruları, yeraltı suyu arama ve kullanma ruhsat işlemleri, GSM ruhsat başvuruları vb. tüm çevresel proje ve başvuruları yürütmekteyiz.
Firmamız, 2008 yılında Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından “ÇED Yeterlilik Belgesi” verilen, Elazığ’da ve Doğu’da tek, Türkiye’deki sayılı firmalardan biri olmuştur.
Dibay Çevre Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dibay Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: A. BURAK DİNÇ
Adres: Nailbey Mah. Gazi Cad. Elliler İşhanı Kat: 3 No: 126
Şehir: Elazığ
Ülke: Türkiye
Telefon: (424) - 2371609
Web Sitesi: www.dibaycevre.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dibay Çevre Danışmanlık firma bilgileri. Dibay Çevre Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dibay Çevre Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dibay Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.