Digitally Connect

Şirket Hakkında
Digitally Connect, Türkiye-Hindistan ortaklı genç, dinamik ve işinin ehli kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren dijital pazarlama şirketidir. Yeni kurulmuş olmasına rağmen, senelerden beri farklı kurumlarda dijital pazarlama üzerinde uzmanlaşmış, işini çok iyi bilen bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Merkezi Türkiye'de İzmir, Hindistan'da ise Bangalore şehirlerindedir.

SEO, SEM, Sosyal Medya Pazarlaması ve E-mail marketing gibi farklı metodlar ile müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek Digitally Connect'in öncelikli amacıdır.

Digitally Connect, yeni trendleri ve teknolojileri yakından takip eder. Kendini sürekli yeniler ve bu yenilikleri dünya ile aynı anda müşterisinin ayağına getirir.

Müşteri memnuniyeti ve dürüstlük Digitally Connect'in en önemli prensibidir. Bu nedenle müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemiştir. Güleryüzlü ekibimiz 7 / 24 müşterilerine yardımcı olmaya çalışır, istek ve önerilerini özenle dinler. Bu istek ve önerileri, uzman altyapısı ile birleştirerek müşteriye özgü farklı çözüm olanakları sunar.

Digitally Connect'ten alacağınız servisler yalnızca arz-talep ile sınırlı kalmaz. Digitally Connect, müşterisine uzun vadeli bir birliktelik sunar.

Siz de kurumunuzun dijital dünyada tanınabilirliğini arttırarak daha geniş kitlelere ulaşmasını ve daha çok müşteriye hitap ederek, kazancınızı arttırmak istiyorsanız Digitally Connect'in ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanarak rakiplerinizden bir adım öne çıkabilirsiniz.
Digitally Connect
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Digitally Connect
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Mustafa Gökhan Kılcı
Adres: İbrahim Yılmaz Sokak Özyemişçi İşhanı No:20 Kat:2 Daire 202 Karşıyaka İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3812060
Web Sitesi: www.digitallyconnect.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Seo Paketi
Arama Motoru Optimizasyonu Paketi, sitenizin arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını ve bu şekilde daha fazla kullanıcıya hitap etmenizi sağlar....
Digitally Connect firma bilgileri. Digitally Connect adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Digitally Connect ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Digitally Connect firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.