Dilara Tekstil San.ve Tic.ltd.şt.

Şirket Hakkında
Şirketimizin bir kolu Güney Amerika / Chile dedir. Firmamız ihracat fazlası stok ürün ( havlu - bornoz - nevresim tk. - uyku seti - hatta tekstil üzerine tüm stok ürünler )
alım ve satım işi yapmaktadır. Firmamız 2.000 m2 kapalı alana sahip olup düzgün ve kaliteli hizmet veren bir firmadır. Müşteri havlu istiyorsa havlu ve istediği havlu gönderilir. Tabirde hata olmaz ise elmayı isteyipte armutu göndermeyiz. Hizmet kalitemiz ve güvenilirliğimiz herzaman ön plandadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dilara Tekstil San.ve Tic.ltd.şt.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: İsmailYENGEÇ
Adres: Ankara Asfaltı 12.Km DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3750661
Web Sitesi:
Ürünleri
% 100 pamuklu havlu. hem adet hemde kg olarak satış yapılabilir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dilara Tekstil San.ve firma bilgileri. Dilara Tekstil San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dilara Tekstil San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dilara Tekstil San.ve Tic.ltd.şt. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.