Dioz Restorasyon Konservasyon Dekorasyon İnşaat Ve Reklam

Şirket Hakkında
Dioz Restorasyon, Konservasyon, Dekorasyon, İnşaat ve Reklam alanlarında faaliyet göstermektedir.
Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yaptığımız çalışmalar, güvenilir, eğitim birikim ve deneyimlere sahip, uzmanlık alanlarında prensip sahibi ve titizlikle işlerini sürdürebilen ekip arkadaşlarımız ile işlerimizi yürütmekteyiz.
Mutlak müşteri memnuyeti ve projelerin gerçekleştirilmesinde en kaliteli çalışma şekli ile çevresel etkileri ve kullanılan malzemelerin yapısal özelliklerinin korunmasına büyük önem verilmekteyiz.
Üstlendiğimiz projeleri zamanında ve söz verilen niteliklerde teslim etmeyi en önemli çalışma prensibi olarak benimseyip, çevre ve insan sağlığına olumsuz etkisi bulunmayan yöntem ve malzemelerle çalışmayı tercih etmekteyiz.
Sahip olduğumuz tüm özelliklerle kaliteli işler yapıp Türkiye'de Restorasyon, Konservasyon, Dekorasyon, İnşaat ve Reklam sektörlerinin öncülerinden olma hedefine doğru her geçen gün ilerlemektir.
Dioz Restorasyon Konservasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dioz Restorasyon Konservasyon Dekorasyon İnşaat Ve Reklam
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Dilek Özkurt
Adres: Kağıthane/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2842544
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dioz Restorasyon Konservasyon firma bilgileri. Dioz Restorasyon Konservasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dioz Restorasyon Konservasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dioz Restorasyon Konservasyon Dekorasyon İnşaat Ve Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.