Dipu Kentsel Dönüşüm

Şirket Hakkında
DİPU İNŞAAT Proje ve Uygulama Ltd. Şti. olarak hizmet kalitemizi ve gelişen teknolojilerle bilgi birikimlerimizi sürekli geliştirerek müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermek ve buna bağlı olarak inşaat sektöründe önde gelen, çözüm üretebilen, söz sahibi bir şirket haline gelerek müşteri memnuniyetimizi ve buna bağlı olarak müşterilerimizin DİPU İNŞAAT’a olan bağımlılıklarını artırmak.
İnşaat faliyetlerinin insan-çevre-ekonomi ile bağlatılı olduğunun bilincinde olarak insanımıza uygun ve güvenli yapılar sunarken çevreye duyarlı olarak ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan inşaat sektörünü geliştirmek.
Ülke insanımızın geçmişte yaşadığı proje ve inşaat kusurlarından kaynaklı acılarını, can ve mal kayıplarını sürekli bilincimizde tutarak ülkemizde önemli bir etken olan bir doğa olayı olarak adlandırılan DEPREM’lerin afetlere dönüşmesini önlemek.
Çalışanlarımızın gelişmekte olan bilgi ve teknolojileri yakından takip etmesini sağlayarak daha güvenli ve ekonomik çözümler ile müşterilerimize hizmet vermek.
Dipu Kentsel Dönüşüm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dipu Kentsel Dönüşüm
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Özcan Öz
Adres: Şirinevler Mahallesi Oktay Sokak No:7 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6393478
Web Sitesi: www.dipukentseldonusum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dipu Kentsel Dönüşüm firma bilgileri. Dipu Kentsel Dönüşüm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dipu Kentsel Dönüşüm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dipu Kentsel Dönüşüm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.