Diran Organizasyon Reklam Tanıtım

"Hayaller bir kere gerçek olur..."

Şirket Hakkında
Davet ve düğünlerinizden açılış törenlerinize, toplantı ve seminerlerinizden festival, şenlik, konser, catering ve tanıtım hizmetlerinize kadar tüm organizasyonlarınızda biz DİRAN ORGANİZASYON
olarak deneyimli kadromuz ve teknik ekipmanlarımızla tüm ihtiyaçlarınızı yeni ve yaratıcı fikirlerimizle karşılamak için hazır bulunmaktayız.
Amacımız; geçmişten gelen birikimlerimizle gerektiğinde yeni bir konsept belirleyerek ya da belirlenen konsepte uygunluğu sağlayarak, öneriler sunup, gerçekleştireceğiniz organizasyonları en ince detaylarına kadar düşünüp zevkli ve çarpıcı bir şekilde hazırlamak ve akıllardan silinmemesini sağlamaktır.
Diran Organizasyon Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
organizasyon, catering, wedding, düğün, dugun, kokteyl, açılış, acilis, evlilik, parti, doğum günü, doğumgünü, dogumgunu, dogum gunu, bayi toplantısı, lansman, erdemir, Ereğli, eregli, havuzlu mekanlar, otel davetiye, davetiye , piknik , toplantı, toplanti, out side, barbekü, barbeku, düğün salonları, dugun salonlari, rent a car, palyaço, palyaco, animasyon, yemek, nikah, nikah şekeri, nikah sekeri,
İletişim Bilgileri
Firma: Diran Organizasyon Reklam Tanıtım
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Buğra Aktimur
Adres: Müftü Mah. Ağa Cami Sok. No:25 Kdz.Ereğli
Şehir: Zonguldak
Ülke: Türkiye
Telefon: (372) - 3161044
Web Sitesi: www.diranorganizasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Diran Organizasyon Reklam firma bilgileri. Diran Organizasyon Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Diran Organizasyon Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Diran Organizasyon Reklam Tanıtım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.