Diriş Endüstriyel Çamaşır Ve Mutfak Ekipmanları

Şirket Hakkında
2008 yılından bu yana endüstriyel bulaşık makinası imalatı yapmaktayız.Aynı zamanda yaptığımız kendimize ait ve bunların dışındaki sanayi tipi bulaşık ve çamaşır makinalarının teknik serviz hizmetini de vermekteyiz.1000 tabak/saat giyotin tip, 500 tabak/saat set altı bulaşık makinası, bardak yıkama makinası imalatı yapmaktayıız.Talepler doğrultusunda yeni makina imalatı yapacağız.Diğer firmalar arasında sektörde yer edinmeyi amaçlıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Diriş Endüstriyel Çamaşır Ve Mutfak Ekipmanları
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Bakım
Yetkili Kişi: FEVZİ DİRLİK
Adres: 1532 SOK. 16/B DOĞANLAR MAH./BORNOVA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4796634
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Diriş Endüstriyel Çamaşır firma bilgileri. Diriş Endüstriyel Çamaşır adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Diriş Endüstriyel Çamaşır ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Diriş Endüstriyel Çamaşır Ve Mutfak Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.