Dıscovery Textıle, Inc.

Şirket Hakkında
Biz American Sirketiyiz ve Bayan Kulotlu coraplari, diz alti, kalca coraplari, Erkek coraplari, Cocuk coraplari, Spor coraplari, ic camasirlari imal ediyoruz. Made in USA. Elimizde her zaman yuksek miktarda corap vardir. Bunlara gore ilgi alaniniz varsa lutfen bizimle temasa gecin daha fazla bilgi almak icin. Tesekkurler.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dıscovery Textıle, Inc.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: ZEHRA BACKIR
Adres: 3071 N OBT ORLANDO FL 32804
Şehir: FL
Ülke: USA
Telefon: (407) - 2952446
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Biz American Sirketiyiz ve Bayan Kulotlu coraplari, diz alti, kalca coraplari, Erkek coraplari, Cocuk coraplari, Spor coraplari, ic camasirlari ...
Biz American Sirketiyiz ve Bayan Kulotlu coraplari, diz alti, kalca coraplari, Erkek coraplari, Cocuk coraplari, Spor coraplari, ic camasirlari ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dıscovery Textıle, Inc. firma bilgileri. Dıscovery Textıle, Inc. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dıscovery Textıle, Inc. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dıscovery Textıle, Inc. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.