Divabba Kravatları

Şirket Hakkında
Divabba Kravat Olarak 2003 Yılından Günümüze Özenle Üretmiş Olduğumuz Erkek, Bayan Kravatları Siz Değerli Müşterilerimizin Hizmetine Sunmaktayız.Promosyon ve Özel İmalat Toptan Ve Parekende Online Satış Yapmaktayız.Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Konya, Eskişehir, Antalya, Isparta, Burdur, Manisa, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Muğla, Tekirdağ, Edirne, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Trabzon, Van, Erzurum ve Tüm Türkiye Ücretsiz Kargo Erkek Kravatları
Divabba Kravatları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Divabba Kravatları
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Ahmet bey
Adres: Gazi Bulvarı No:71/202 Mimarkemalettin /Çankaya/konak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4452452
Web Sitesi: www.birdunyakravat.com
Ürünleri
Hürem Yeşili Renk Kravatı, Mendili ve Koldğmesi Bulunan Set.Kaliteli saten Kumaştan Üretilmiştir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Divabba Kravatları firma bilgileri. Divabba Kravatları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Divabba Kravatları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Divabba Kravatları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.