Dıy Merchants Center Ltd.

Şirket Hakkında
Bizim sirketimiz Londrada avrupa kalitesinde en iyi standartlarda hizmet veren en sirketlerden biridir. Bizde 150 ceside yakin Ispanyadan ithal ettigmiz yer ve duvar fayaslari bunun yaninda 30 ayri cseit ve modelde Almanyadana ithal ettigimiz laminate parkeler ve bunlara ait tum accesuarlar bulunmaktadir. Ihtiyacainiz durumunda yuklu spiarislerinizde cok cazip fiyatarimizla karsilasip sasirabilirsiniz. Eger bu tur malzemelere ihtiyac duyarsaniz lutfen bizimle iletisim kurunuz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sirketimiz Londrada yaklasik 4 yildir faaileyet gostermektedir. Insaat malzemeleri uzerine Fayans ve Laminate agirlikli ayricada banyo dolaplari - kuvet ve duslari ve bunlara ait tum accesuar malzemelerinide satmaktayiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Dıy Merchants Center Ltd.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
Yetkili Kişi: UMIT SEVIMLI
Adres: 4 PRINCES ROAD EDMONTON LONDON
Şehir: Yurtdışı
Ülke: INGILTERE
Telefon: (778) - 9191965
Web Sitesi: www.diy-center.co.uk
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dıy Merchants Center firma bilgileri. Dıy Merchants Center adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dıy Merchants Center ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dıy Merchants Center Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.