Dlt Temizlik Ve Lojistik Hizmetleri

Şirket Hakkında
DLT Temizlik ve Lojistik Hizmetleri, sektördeki eksikliklerin giderilmesi, müşterilere kaliteli ve sağlık standartlarına uygun hizmet sunmak amacıyla; insan ve çevreye itina ile hizmeti kendine ilke edinerek 2005 yılında İzmir ve çevre illerde faaliyetlerine başlamıştır.

Şirketimiz, Temizlik ve insan sağlığının birbiriyle olan ilişkisini göz önünde bulundurarak çevreye duyarlılığın, kalitenin, müşteri memnuniyetinin en üstte tutulduğu hizmet anlayışına sahiptir.

DLT Temizlik tarafından yapılan tüm faaliyetlerde “Kaliteli Hizmet”, “Zamana Riayet” ve “Müşteri Memnuniyeti” en ön planda tutulan ilkelerdir. Vizyonumuz; DLT çalışanları tarafından benimsenen bu ilkeleri faaliyetlerimizin her aşamasında siz değerli müşterilerimize yansıtarak, birlikte uzun süreli çalışmalara imza atmaktır.

Sağladığımız hizmetler: depo temizliği, fabrika temizliği, halı temizliği, asansör temizliği, okul temizliği, ofis temizliği, galeri temizliği, endüstriyel temizlik, inşaat sonrası temizlik, iş merkezi temizliği, bina temizliği, günlük temizlik işleri, avm temizliği, dış cephe cam temizliği, büro temizliği, hastane temizliği


Hizmetlerimiz siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılandırılır. www.dltizmir.com adresimizi ziyaret ederek hizmet taleplerinizi bildirebilirsiniz.


Dlt Temizlik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
- sağlık kurumlarının temizliği
- eğitim kurumlarının temizliği
- dış cephe temizliği
- inşaat öncesi/sonrası temizlik
- alışveriş merkezlerinin temizliği
- iş merkezlerinin temizliği
- genel temizlik hizmetleri
- günlük temizlik işleri
- ofis ve büro temizliği
- sanayi ve endüstriyel temizlik
- galeri ve shoowroom temizliği
- bina ve zemin temizliği
İletişim Bilgileri
Firma: Dlt Temizlik Ve Lojistik Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Özgür Akgül
Adres: 1364 Sok No:6/101 Sezai İşgören İşhanı Basmane/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4460460
Faks: (232) - 4460387
Web Sitesi: www.dltizmir.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dlt Temizlik Ve firma bilgileri. Dlt Temizlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dlt Temizlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dlt Temizlik Ve Lojistik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.