Dms Elektronik,otomotiv,inşaat San. Ve Tic. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firma olarak POLİZONE markalı su yalıtım malzemelerini yeni ve pratik çözümleriyle inşaat sektörümüze kazandırdık.Botaş, Delta Petrol, İsdemir, Adana Çimento gibi dev sanayi kuruluşlarında da % 100 başarıyla uygulanan ürünlerimiz zamandan ve maliyetten tasarruf sağlamaktadır.BÖLGE BAYİLİKLERİ dağıtmaktayız.Aynı zamanda firma olarak uygulama da yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dms Elektronik,otomotiv,inşaat San. Ve Tic. Ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: S.Serkan Erdem
Adres: Küçüksu cad.Işık sok.No:6 Ümraniye/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6346700
Web Sitesi: www.polizone.net
Ürünleri
Poliüretan esaslı, çift bileşenli, solventsizdir.Duvarlarda saten sıva görünümü sağlayan , 20 dakikada kuruma özelliğiyle zamandan tasarrufu mümkün k...
İzolasyon levhaları için sert köpük yapıştırıcı macundur.Poliüretan bazlı , çift bileşenli, dolgu gücü yüksektir.Betona , çeliğe, mineralli sıvalara, ...
Çift bileşenli, poliüretan esaslı, solventsizdir.Nem ve rutubete karşı koruma sağlayan boyalardır.Yangına ve darbelere dayanıklıdır.
Çift bileşenli, poliüretan esaslı, solventsizdir.Yangına dayanıklıdır.Nem ve rutubete karşı koruma sağlar.
Poliüretan esaslı, çift bileşenli, solventsiz özelliktedir.Alev almaz ve darbelere dayanıklıdır.Uygulamada pratiktir ve boya tasarrufu sağlar.Nem ve r...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dms Elektronik,otomotiv,inşaat San. firma bilgileri. Dms Elektronik,otomotiv,inşaat San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dms Elektronik,otomotiv,inşaat San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dms Elektronik,otomotiv,inşaat San. Ve Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.