Doğa Barkod Etiket

Şirket Hakkında




Doğa Barkod ETİKET A.Ş. 1993 yılında henüz sektörde yeni yeni kullanılmaya başlanan barkod etiketi ihtiyacına cevap vermek üzere kurulmuş alanında öncü bir kuruluştur ve bu sorumluluğu yıllar içinde diğer bütün etiket çeşitlerini de üreterek devam ettirmiştir. 5000 m2 kapalı alana sahip Doğa Barkod, modern çalışma ofisleri ve yüksek teknoloji ürünü makine parkuru ile çalışanlarına zevkli bir çalışma ortamı, müşterilerine kaliteli bir çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.

Doğa B. Etiket, çözüm üretir.. Müşteri istekleri ve beklentileri yalnızca doğruları ve olması gerekenleri yaparak çözümlenir. Çekici bir etiket için göz alıcı bir estetik, son kullanıcının beğenilerine uygun bir yaklaşım ve bunu en iyi şekilde ifade etmek. Yani, etiketin çok iyi olması. Doğa b. Etiket ise, bunu en iyi şekilde yapmak ve uygun etiket çözümleri üretmekle yükümlüdür

Doğa B. Etiket in, piyasanın ihtiyaçlarını tespit ederek kuruma özel toptan çözüm üretme anlayışı, hem lokomotif konumunun devamını sağlamış, hemde müşteri ile ticari ilişkinin dışında çözüm ortaklığı geleneğinin sürdürülmesini sağlamıştır.

Doğa B. Etiket müşterisi, bu bütünleşik hizmet anlayışının kendilerine sağladığı güveni ve kattığı rekabet gücünü çok iyi bilmektedirler ve kendilerini daha çok iş ortağı olarak görebilmektedirler. İşte, oluşturulan karşılıklı güven, iş birliği esasına dayalı sürekli gelişme ve anında toptan çözüm prensibi sonucunda Doğa B. Etiket in çalışma kalemleri günden g
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğa Barkod Etiket
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: SÜLEYMAN İLKER VELİ
Adres: San-Bir Bulvarı 4.Bölge 7 Cd.124 Sk. No:2 34520 Kıraç-Çakmaklı/İstanbul
Şehir: Kars
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8868600
Web Sitesi: www.dogabarkod.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğa Barkod Etiket firma bilgileri. Doğa Barkod Etiket adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğa Barkod Etiket ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğa Barkod Etiket firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.