Doğa Makina İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Makina parkımızda cnc dik tornalar, cnc işleme merkezleri ve cnc yatay tornalar ve çeşitli talaşlı imalat tezgah alet ve ekipmanları bulunmaktadır.ANA FAALİYET SEKTÖRLERİ, DÖKÜM, ENERJİ VE OTOMOTİV...
Ø1050mm ve boy900mm'ye kadar tornalama işlemleri yapılabilmektedir.Bu işlemler kaba tornalama, boy tornalama, dik tornalama, finiş tornalama, figür işleme, kalibre açma, cnc taşlama, çubuk sürücü, vb. işlemleri yapılabilmektedir. (X) 1020mm (Y) 500mm (Z) 610mm ölçüleri aralığında ise her türlü frezeleme işleri yapılabilmektedir.
Doğa Makina İth.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğa Makina İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Gökhan Doğru
Adres: Ramazanoğlu mah. Göreme (Furkan) sok. no:3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3782380
Web Sitesi: www.dogamak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğa Makina İth. firma bilgileri. Doğa Makina İth. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğa Makina İth. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğa Makina İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.