Doğa Pazarı

Şirket Hakkında
Hakkımızda

Bitkisel ve kozmetik ürünlerle ilgili köklü bir geçmişi olan Doğa Pazarı, kaliteli markaları tüketiciyle kabul edilebilir fiyatlarla buluşturmayı hedefleyerek nihai tüketiciye sadece ;

üretim izni alınmış,
test edilmiş,
kalitesini belgelemiş,
insan sağlığına ve yasal prosedüre uygun,
aşırı yüksek fiyat politikası izlemeyen,
mucize vaat edip tüketiciyi yanıltmayan
ürünleri sunmayı amaçlar.
Bunun için tüketici memnuniyetini birinci sıraya koyarak sizlere kaliteli ve hızlı hizmet sunmak en büyük hedefimizdir.

Doğa Pazarı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına 14364 üye numarası ile kayıtlı ve satışlarını www.dogapazari.com.tr üzerinden yapan bir şahıs şirketidir.

(Bilgi: Ticari amaçlı kuruluşların com.tr uzantılı web sitesine sahip olabilmesi için Ticaret Odası veya Türk Patent Enstitüsü veya Türkiye esnaf ve Sanatkarlar Odasında kaydı olması gerekmektedir)

Bitkisel, doğal ve kozmetik ürünlerle ilgili binlerce ürün her gün tüketicinin seçimine sunulmaktadır. Tahmin edebileceğiniz gibi piyasaya sürülen her ürün söylendiği kadar kaliteli, sağlıklı ve doğal olmayabilir. Tüketici doğru, kaliteli ve fiyatı uygun ürünü fazla zaman harcamadan bulmak ister. Bazı ürün markalarının uluslararası tanınmışlığı yüzünden fiyatları olması gereken düzeyden oldukça yüksektir. Tüketicilerin büyük bölümü kaliteyle tanınmışlığı bağdaştırdığı için çok tanınan markaya aşırı yüksek ücretler öder. Halbuki kaliteli bir bitkisel destek veya kozmetik ürün uygun fiyatlara alınabilir. Doğapazarı.com.tr sizin için kalite/fiyat dengesi yüksek ürünleri, araştırarak, üretici ve kullanıcılarla bire bir konuşup teyit alarak beğeninize sunuyor.

Doğa Pazarı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çevremizde birçok organik ürün mevcuttur. Bu ürünler ise hayatımızın he yerinde kullanılmaktadır. Her derde deva olduğu belirtilen Ginseng de bu organik ürünlerden bir tanesidir. Çevremizdeki birçok hamile bayanın bebeğinin daha sağlıklı olması için kullandığı ürün olan arı sütü de bir organik üründür ve bu organik ürün kansere yakalanmamak için de bir çare olarak görülmektedir.

http://www.dogapazari.com.tr/index.php?Kid=327

Arı sütü kanser tedavisinde kanser hastalarına bitkisel olarak yapılan bir takviyedir.

http://www.dogapazari.com.tr/K210, ari-urunleri.htm

Eklemlere yardımı olan ve eklem sıvısı üreten bir diğer organik ürün ise Glucosamine ürünüdür.

http://www.dogapazari.com.tr/index.php?Kid=236

Bunun yanında Argan yağı da cilt bakımı ya da saç bakımı için kullanılmaktadır. Saçların güçlenmesine ve cildin daha güzel ve daha pürüzsüz gözükmesine yardımcı ola bu ürünü çevremizdeki birçok birey kullanmaktadır ve organik bir ürün olduğu için de memnun kalmaktadır.

http://www.dogapazari.com.tr/index.php?Kid=331

Ginkgo Biloba ise günümüzde halen çevremizde bulunan ancak kendisine benzeyen hiçbir çeşidi olmayan bir ağaç türüdür. Bu ağaçta yetişen meyvenin organik bir ürün olduğu için dikkat ve enerji sağladığı ifade edilmektedir.
http://www.dogapazari.com.tr/index.php?Kid=232
İletişim Bilgileri
Firma: Doğa Pazarı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: Sevinç Özdemir
Adres: Barbaros Mah. Kirte sk 7/6
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 2124477
Web Sitesi: www.dogapazari.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğa Pazarı firma bilgileri. Doğa Pazarı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğa Pazarı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğa Pazarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.