Doğa Tic.gıda Ve İht.mad.toptan Ve Parekende Dağıtım.

Şirket Hakkında
şu an firma yetkilisi olarak söyleyebileceğim şey şudur ticaret o kadar zor bir hal aldıki bunu aşmak için insanların maddiyatçı tutumdan biraz sıyrılarak imalat yaptığı yapacağı ürünlerin dağıtımını garantili bir şekilde yapması için öncelikle güven duyması gerekir bir de sözlerinin arkasında durması gerekir firma olarak kişiye güven kişiye saygı prensibi ile ticaret yapıyoruz ve de kazanıyoruz nasılmı derseniz eğer buyrun teklif ve görüşlerinize açığız biz ticarette para kazandırıp para kazanıyoruz onun içinde hiç mahçup olmuyoruz çünkü çevremizdeki iller olsun merkezler olsun bizi kaliteli ve de kendine kazanç sağlayabileceği sağlıklı ürünlerle tanıyan kurum ve de kuruluşlar onun için bize güveniyorlar önce güven diyoruz ......herkese hayırlı işler...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğa Tic.gıda Ve İht.mad.toptan Ve Parekende Dağıtım.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: metin küpeli
Adres: cumhuriyet mah.5000 evler betim 2 işmerkezi no:37/D
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 6010010
Web Sitesi: şu an hazırlık aşamasında
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğa Tic.gıda Ve firma bilgileri. Doğa Tic.gıda Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğa Tic.gıda Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğa Tic.gıda Ve İht.mad.toptan Ve Parekende Dağıtım. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.