Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112 Acil Hemşire,doktor Ve Şoför Kıyafeti,boks Önlüğü Konya

Şirket Hakkında
DOĞACAN; Konyada 112 acil doktor forması ve hemşire forması imalatı, sıvı geçirmez alez ve çarşaf imalatı, antistatik terlik, temiz oda terliği ve x statik pijama imalatı, tek kullanımlık terlik ve havlu, tek kullanımlık bornoz ve sedye örtüsü imalatı, doktor ve hemşire kıyafetleri imalatı, ceset torbası, hasta önlüğü, sedye örtüsü ve cerrahi setlerin imalatı, umke kıyafetleri ve mantar önleyici kilot imalatı, kalp stendi satışı, see it safe antimikrobiyel ürünler, 12 acil kıyafetlerinin imalatı, 112 acil hemşire, doktor ve şoför kıyafeti imalatı, hasta bakıcı ve hasta kıyafeti imalatı, boks önlüğü, operasyon önlüğü, doktor vizit önlüğünün imalat ve satışını yapmaktadır.
Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112 Acil Hemşire,doktor Ve Şoför Kıyafeti,boks Önlüğü Konya
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: Murat Kurşun
Adres: Nişantaşı Mahallesi İkbal Sokak Elif Sitesi A-Blok No: 10/A Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2375160
Web Sitesi: www.112acilkiyafetler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112 firma bilgileri. Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112 adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112 ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğacan;112 Acil Kıyafeti,112 Acil Hemşire,doktor Ve Şoför Kıyafeti,boks Önlüğü Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.