Doğan Metal Kaplama San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız, 1981 yılında Doğan Metal Kaplama adı altında metal kaplama hizmeti sunmak üzere faaliyete başlamıştır. Halen Bakır , Nikel , Krom Kaplama prosesleri ile hizmetini sürdürmektedir.
Müşterilerimize vermekte olduğumuz hizmetler Avrupa Birliği standartlarında istenilen mikron ve kalitede gerçekleştirilmektedir.
Bakır, pirinç, zamak, döküm ve paslanmaz çelik üzerine Nikel Krom kaplama yapılmaktadır.

Nikel krom kaplama sektöründe 1981 yılından bu yana faaliyet gösteren Doğan Metal Kaplama, metal kaplama alanında ihtiyaç duyulan tüm kimyasalların yanı sıra, sürekli yenilik yaparak müşterilerine hizmet veriyor. Metal bağlantı parçaları, lambalar, anahtarlar, armatür, otomotiv ve tekstil aksesuar sektöründe kaplama alanında kullanılan AB standartlarına uygun tüm kimyasalları temin eden firmamız ilk kuruluş yıllarından. günümüze kadar gösterdiği gelişmeyi sektörde kazandığı tecrübe ve bilgi üzerinde yapılandırarak, bugün kaliteden ödün vermeyen anlayışı ile faaliyetini sürdürmektedir.

Bünyesindeki işletme, ithalat, pazarlama, ve geniş ürün yelpazesi ile gücünü kanıtlamıştır. Yüksek ürün ve servis kalitesi, teknik deneyim ve profesyonel yaklaşımı ile sektöründe kalıcı ve güvenilir firma olarak hizmet vermektedir.
Doğan Metal Kaplama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğan Metal Kaplama San Tic Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: ömer güneş
Adres: 7223 sok no:22 Ni-ka iş kap sit pınarbaşı
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4373500
Web Sitesi: www.doganmetalkaplama.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğan Metal Kaplama San Tic Ltd Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Doğan Metal Kaplama firma bilgileri. Doğan Metal Kaplama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğan Metal Kaplama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğan Metal Kaplama San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.