Doğaner Tekstil Ürünleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Doğaner Tekstil Ürünleri, İstanbul ili Çakmakçılar yokuşu B.Valide han no:27 MERCAN-EMİNÖNÜ adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi BÜLENT dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz 1928 yılından beri hizmet vermektedir.Takım elbise,pantolon,gömlek,mont,kaban,kazak,şapka branşlarında ve güvenlik giyim,aksesuar ile iş elbiseleri dalında imalat yapmaktadır...
İletişim Bilgileri
Firma: Doğaner Tekstil Ürünleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: BÜLENT
Adres: Çakmakçılar yokuşu B.Valide han no:27 MERCAN-EMİNÖNÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5277395
Faks: (212) - 5129592
Web Sitesi: http://www.doganerteks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğaner Tekstil Ürünleri firma bilgileri. Doğaner Tekstil Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğaner Tekstil Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğaner Tekstil Ürünleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.