Doğsan Gross Madeni Yağ Mağazaları A.ş (bursa Şube)

Şirket Hakkında
Firmamız, DOĞSAN GROSS MADENİ YAĞ CENTER SAN.TİC.LTD.ŞTİ. TOPTAN VE PERAKENDE olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Firmamız yapmış olduğu güçlü bağlantılar ve yüklü alımlar sayesinde siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyata sunmayı ilke edinmiştir. Firmamız çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, güçlü kadrosu ve sağlam altyapısı ile her geçen gün daha ileriye gitmektedir. Kısa zaman da TÜRKİYE de bulunan madeni yağ firmaları arasında ciddi bir pazar payına sahip olmuştur. Siz değerli müşterilerinden almış olduğu destekle her geçen gün daha da ileriye gitmektedir. KALİTE VE UYGUN FİYATTA TEK ADRES
Doğsan Gross Madeni
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğsan Gross Madeni Yağ Mağazaları A.ş (bursa Şube)
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: ****
Adres: BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ GİRİŞİ ERSAN SOK NO:36 BANKALAR YANI
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 4444129
Web Sitesi: www.dogsanmadeniyag.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğsan Gross Madeni firma bilgileri. Doğsan Gross Madeni adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğsan Gross Madeni ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğsan Gross Madeni Yağ Mağazaları A.ş (bursa Şube) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.