Doğulu Dış Tic. Ve İnşaat Ltd.şti

Şirket Hakkında
Uluslar arası ticarette hızla gelişmekte olan genç ve dinamik şirketimiz vermiş olduğu hizmette kaliteyi birinci planda tutarak her geçen gün ilerleyişini devam ettirmektedr. Tecrübe ve dinamizmi kordine ve doğru bir şekilde kullanarak en iyiye ulaşmak arzusunda olan şirketimiz girişimleri ve hayata geçirmeye hazırladıkları projeleri ile ithalat ve ihracata yenilikler katmaktada iddialı bulunmaktadır. Amacımız sadece kendimiz değil tüm Türk iş adamlarını dünya genelinde doğru bir iş birliği ile üst seviyelere taşımaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğulu Dış Tic. Ve İnşaat Ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Faruk Korkmaz
Adres: Cevizli mah. Üsküdar cad. Girne Sk. Korkut İş Merkezi Kat:1 D:4 Kartal/ İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4578590
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğulu Dış Tic. firma bilgileri. Doğulu Dış Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğulu Dış Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğulu Dış Tic. Ve İnşaat Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.