Doğum Günü Organizasyonu - İzmir Organizasyon

Şirket Hakkında
zmir Organizasyon'ait bu web sitesi üzerinden siz değerli müşterilerimize doğum günü organizasyonu alanında bilgi vermek ve tanıtım yapmak amacıyla bu siteyi hazırladık. İzmir Organizasyon'un hizmet alanları sınırsız olsada genel olarak düğün davet organizasyonları, doğum günü partisi organizasyonları, açılış organizasyonları, bebek doğum odası süslemeleri, parti malzemeleri satışı ve kiralanması, kurumsal organizasyonlar, okul etkinlikleri, parti organizasyonu, özel gün organizasyonları ve bu organizasyonların süslemeleridir.
İzmir ve çevresinde doğum günü organizasyonu konusunda çataldan pinyataya, palyaçodan şişme oyun parkuruna, uçan balondan ses sistemine ne gerekiyorsa kendi bünyesinde bulunan ve önemli refanslara sahip en iyi firmasıyız.
Doğum Günü Organizasyonu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doğum Günü Organizasyonu - İzmir Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Uğur CANDAN
Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:117 K:5 D:9 Alsancak - İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4217771
Web Sitesi: http://www.dogumgunuorg.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doğum Günü Organizasyonu firma bilgileri. Doğum Günü Organizasyonu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doğum Günü Organizasyonu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doğum Günü Organizasyonu - İzmir Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.