Doktor Kombi Servisi

Şirket Hakkında
Doktor kombi; kombi servisi ve bakımı konularında İstanbul Anadolu yakasının tüm ilçe ve semtlerine aynı zamanda Kocaeli ilinin Gebze ilçesine hizmet vermektedir. Hizmet verdiğimiz bölgelerin yoğunluğu kaldırabilecek hızlı ve güler yüzlü servis ağı sayesinde yerinde ve zamanında hizmet alabileceğiniz, konusunda uzman kişilerden oluşmuş kurumsal kimliği ön planda tutan bir firmayız. Firma olarak her geçen güz kombi servisi ve kombi bakımı konularında Anadolu yakasının tüm semtlerinde bulunan mobil servis ağı sayesinde daha hızlı servis imkanı sunmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doktor Kombi Servisi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ali İhsan Şahin
Adres: İstanbul Anadolu Yakası Geizici Servis Online Servis
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5062101
Web Sitesi: http://www.doktorkombi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doktor Kombi Servisi firma bilgileri. Doktor Kombi Servisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doktor Kombi Servisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doktor Kombi Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.