Dokumiş Isı Emaye Ve Ltd Şti Silver Sobaları

Şirket Hakkında
1958 yılında kurulan Dökümiş Ltd.Şti. SİLVER markalı sobalar üretmektedir.Bugün 90.000 adet /yıl katı yakıt, 50.000 adet/yıl LPG soba, 500.000 adet/yıl boru ve dirsek imalat kapasitesine sahiptir. 47.650 m2 alan üzerine kurulu olan fabrikamız 20.500 m2 kapalı alana sahiptir. 250 kişinin üzerinde istihdam gücüyle ısı sanayisinde ülkemizin önde gelen firmalarından biridir.Tüketiciye daima en kaliteliyi en uygun fiyatla sunmaya çalışan firmamız daima yeniliklere açık olmuştur.Bunun örneği bünyesinde 25 çeşit Katı Yakıt, 5 çeşit LPG soba, Quartz ve Doğalgaz sobası üretmektedir.



Türkiye’de ilk defa Turbo ve Döner Izgara sistemi firmamız tarafından sobaya tatbik edilmiştir. Bu hususta firmamız patent hakkına sahiptir. Çift yanma sistemiyle atık gazlarda yandığı için sobalarımız doğa dostu olup, Çevre Baknalığı tarafından çevre ödülüne layık görülmüştür.Son olarak piyasaya sunulan Kalorifer Kazanlı Yakıt Sobası ve Doğalgaz sobası ülkenin içinde bulunduğu zor durum neticesinde ekonomik olması nedeniyle tüketicinin kışı kolay geçirmesine vesile olacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dokumiş Isı Emaye Ve Ltd Şti Silver Sobaları
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: hasan haskaraman
Adres: sivas yolu 7 km no 282
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2410190
Web Sitesi: www.silver.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dokumiş Isı Emaye firma bilgileri. Dokumiş Isı Emaye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dokumiş Isı Emaye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dokumiş Isı Emaye Ve Ltd Şti Silver Sobaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.