Dora Dogal Besın Urunlerı Teks.ıns.san Ve Dıs Tıc Ltd Stı

Şirket Hakkında
DORA Doğal Besin Ürünleri salata sosları , nar eksisi sosu, aci biber sosu, ballı çerez ve her türlü macun üretimi alanında , ulusal ve uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren bir kuruluştur.


Kuruluşundan itibaren kaliteli ve sağlıklı ürünler üretmeyi temel prensip olarak kabul etmektedir. Dora tüm hijyen ve kalite standartlarına uymak için tüm gayreti ile çalışmaktadır.

Temel hedefimiz yüksek kalite standartlarımızı korumak ve daha da yükseltmek, böylece müşteri memnuniyetini sürekli artırmaktır. Bu sadece DORALİFE markası için değil, yerel marketlerimiz için ürettiğimiz özel etiketli ürünlerin itibarı için de söz konusudur


Kalite güvenilirliği, makul ve tutarlı fiyat ve zamanında teslim... Benimsemiş olduğumuz bu politikaların amacı, bizimle birlikte büyümek isteyen müşterilerimizin de güvenilirliğini, kazancını ve prestijini yükseltmektir.


Bir gıda üreticisi olarak, en önemli sorumluluğumuzun tüketiciye gerçek ve sağlıklı ürünler sunmak olduğunun bilincindeyiz. Bu konudaki titizliğimizi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz




Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dora Dogal Besın Urunlerı Teks.ıns.san Ve Dıs Tıc Ltd Stı
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: ZEHRA OZKAN
Adres: UNIVERSTE MAH.SARIGUL SOK NO 4 AVCILAR ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5930327
Web Sitesi: www.doralife.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dora Dogal Besın firma bilgileri. Dora Dogal Besın adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dora Dogal Besın ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dora Dogal Besın Urunlerı Teks.ıns.san Ve Dıs Tıc Ltd Stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.