Doy Tarım

Şirket Hakkında
Firmamız Doy Tarım her tip ve boyda patates, kuru soğan, mor soğan, beyaz soğan, arpacık soğan, sarımsak ve çeşitli sebze ve meyvelerin toptan alım satımı, üretimi, paketlemesi konularında hizmet vermektedir.
Doy Tarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Doy Tarım
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Mahmut Sayın
Adres: Zuhuratbaba mah. Şükrançifliği sok. No: 31/1 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6605390
Web Sitesi: www.doytarim.com
Ürünleri
Doy Tarım, Kuru Soğan , Sarı soğan, mor soğan, beyaz soğan, arpacık soğan üretim, paketleme ve ihracatını yapmaktadır. Yöresel olarak yılın 12 a...
Doy Tarım, patates üretim, paketleme, pazarlama ve ihracatını yapmaktadır. Yöresel olarak yılın 12 ayı ülkemizin muhtelif üretici bölgelerinden ted...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Doy Tarım firma bilgileri. Doy Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Doy Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Doy Tarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.