Dragon Makina

Şirket Hakkında
DRAGON Türkiye’de inşaat makineleri imalatçıları liderlerinden olup yılların deneyimini taşımaktadır. Şirket merkezimiz İzmir’de, fabrikamız ise İzmire 15km. mesafede küçük bir sanayi şehri olan Torbalı’da bulunmaktadır. Fabrikamız 5.000 m2 kapalı ve 8.500 m2 açık sahaya sahiptir. Kapalı sahada mekanik atölye, kaynak ve montaj alanları ile bitirme işleri için kumlama ve boya atölyesi bulunmaktadır. Tüm imalat hatlarında ağır hizmet tipi kreynler bulunmaktadır. 300 ton/saat kapasiteli stabilizasyon tesisleri

60~500 ton/saat kapasiteli kırma eleme tesisleri

50~500 ton/saat kapasiteli kum eleme yıkamatesisleri

Ü r e t i l m e k t e d i r


İmal edilen makinelerin bir kısmı, araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olduğu gibi, çeneli kırıcılardan KP-140 ile darbeli kırıcılardan HDK-12.13 ve HDK-13.20 uzun yıllardır Fransız "D R A G O N" teknolojisi ile imal edilmektedir.
Bugüne kadar 500’ün üzerinde kırma eleme tesisi imal edilmiş olup ürünlerimiz hala başarıyla çalışmaktadır. Bu tesislerin bir kısmı yurt dışında Macaristan, Romanya, Suudi Arabistan, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün, Filistin, Mısır, Sudan, Etiyopya, Libya, Fas, Cezayir, Gana, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türki Devletlerinden Tataristan, Türkmenistan, Azerbaycan ve Kazakistan ile Rus Federe Devletlerinde faaliyetlerini sürdürmektedirler.
Makinelerimiz, hem performans hem de sağlamlık ve kalite yönünden Avrupalı rakipleriyle aynı seviyede o
Dragon Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dragon Makina
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: CEMİL ÖZPINAR
Adres: AYDIN ASFALTI ÜZERİ YAZIBAŞI SANAYİ BÖLGESİ TORBALI
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8539373
Web Sitesi: www.dragonmachinery.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dragon Makina firma bilgileri. Dragon Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dragon Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dragon Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.