Drn Özel Güvenlik Ve Koruma Hiz.ltd.şti.

Şirket Hakkında
DRN Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri LTD.ŞTİ. olarak; uzun uğraşlarımız ve hizmetlerimiz sonucunda, sürekli daha kalite hizmet anlayışını benimsemiştir. Yapılan araştırmalar ve raporlara istinaden, alanında uzman kişileri seçerek oluşturduğumuz profesyonel kadromuz ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla güvenliğinizi en üst düzeyde sağlamayı garantiliyoruz. 2017’de kurulan bir Firma olsak da tecrübemiz eskiye dayanmakta ve sizlere kaliteli hizmet sunmaktayız. Bu doğrultuda öncelikle hizmet vereceğimiz kişi ya da kuruluşa yönelik tehditleri belirliyor ve kapsamlı bir koruma planı tasarlıyoruz. Görevlendireceğimiz her personelin seçim ve eğitim sürecinde büyük bir özen gösteriyor, sadece %100 başarıya ulaşan ve işin niteliğine uygun olan özel güvenlik personellerimizi yetkilendiriyoruz. Yaptığımız denetimler ve süreç takibi ile çalışanlarımızı sürekli dinamik tutuyor, koruma planı kapsamındaki görev prosedürlerinin ve güvenlik talimatlarının eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyoruz.
Drn Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Drn Özel Güvenlik Ve Koruma Hiz.ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Rıdvan Türkoğlu
Adres: Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:12 No:2260 Şişli/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8062494
Web Sitesi: www.drnguvenlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Drn Özel Güvenlik firma bilgileri. Drn Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Drn Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Drn Özel Güvenlik Ve Koruma Hiz.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.