Dsy Çınar Kozmetik Gıda San.tic Ve Ltd.şti

Şirket Hakkında
Dsy çınar kozmetik 2010 yılında sezgin haskioğlu tarafından defne dünyasının anavatanı olan Antakya/Hatay'da kuruldu.2013 yılına kadar yurt dışı satışlarımız ile dünya markaları arasına girmiştir Daha sonra bursa /nilüfer merkezinde kurulan ve o bölgede türkiye dağıtım merkezi ile faliyete girmiştir dsy çınar kozmetik kurulduğu günden itibaren defneli ve zeytinyağlı sabunu kendine has yöntemlerle Avrupa Standartlarına uygun steril ortamlarda, ilkellikten uzak bir şekilde üretmektedir.Dünyada bir başkası tarafından yapılamayan bu üretim sayesinde sabunun içeriğindeki tüm yağlardan özellikle zeytinyağı ve defne yağı - maksimum- seviyede fayda alınabilmektedir.Ayrıca bir kalıp sabunun kullanım ömrünün uzun olması bu özel yöntemler sayesindedir.Defneli ürünlere ağırlık veren firma talep üzerine saf zeytinyağlı, güllü, papatyalı, zambaklı, ısırganlı, yosunlu, leylaklı, menekşeli, bıttım, kekik, çam terebentin, kükürt, kayısı, selülit, buğday, kil, propolis, üzüm, üzüm çekirdeği, gliserin gibi her türlü doğal ve bitki özlü sabunu üretmektedir. Ortadoğu'da "sihirli ürün" olarak tanımlanan dsy çınar kozmetik ürünleri(özellikle şampuan ve bakım kremleri) tüm dünyadan özellikle Türkiye, Amerika, İngiltere, Almanya, Yunanistan ve Ortadoğu'dan yoğun talep görmektedir.dsy çınar kozmetik mevcut bitkisel ürünleri korumasına karşın 3 ayda bir yeni bir ürün ekleyerek yelpazesini genişletmektedir
Dsy Çınar Kozmetik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dsy Çınar Kozmetik Gıda San.tic Ve Ltd.şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Ecza Depoları
Yetkili Kişi: Sezgin Haskioğlu
Adres: Harap Arası Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi 102 Sokak Abdullah Eskiocak İşhanı Kat:1 B :blok No :40 Hatay/antakya (merkez)
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 6197669
Web Sitesi: www.dsycinarkozmetik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dsy Çınar Kozmetik firma bilgileri. Dsy Çınar Kozmetik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dsy Çınar Kozmetik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dsy Çınar Kozmetik Gıda San.tic Ve Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.