Dtex Temizlik Ürünleri Ve Mikrofiber Bez

"Antibakteriyel - Hijyenik Mikrofiber Ürünler"

Şirket Hakkında
Dtex Temizlik Ürünleri, İstanbul ili Merkez : SS Canlar Konut Yapi Koop. C Blok No: 39 D Avsallar / Alanya DEPO : Cemiyet Cad. No:47 Osmaniye - Bakirköy / ISTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » İthalat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Edmund Schmitt dir.
Dtex Temizlik Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Dtex ne anlamına gelir? Dtex, tekstilde kullanılan ölçü birimine denir.
DtexLineTemizlik Ürünleri Firmasi 1985 yılında Almanya´da Frankfurt Main sehrinde kurulmuştur ve 1985 yılından bu yana Almanya ´da faaliyet gösteren bir şirkettir.
1985´den bu yana 24 yilda olusan basari öyküsü bizi bugün bir Dünya sirketi haline getirmistir. Bugün DtexLine´nin Almanya´da ki yillik cirosu 10 milyon Euro´ya ulasmistir. DtexLine ürünleri 48 ülkede satilmakta olup bu ülkelere 2006 yilindan bu yana Türkiye de dahil olmustur.
Dtex Temizlik Ürünleri Firmasi ise Türkiye´de merkezi Alanya olmak üzere 2006 yilinda resmi olarak kurulmustur. Dtex firmasinin DtexLine patentli mikrofiber ürünlerinin tamami NANO-TEKNOLOJISI ile üretilmis olup Antibakteriyel-Hijyenik bir özellik tasimaktadir. Ürünlerimiz Alman kalitesi ile üretilmekte olup insan sagligina kesinlikle zarar vermemektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Dtex Temizlik Ürünleri Ve Mikrofiber Bez
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: Edmund Schmitt
Adres: Merkez : SS Canlar Konut Yapi Koop. C Blok No: 39 D Avsallar / Alanya DEPO : Cemiyet Cad. No:47 Osmaniye - Bakirköy / ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5712456
Faks: (212) - 5708170
Web Sitesi: www.dtexline.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dtex Temizlik Ürünleri firma bilgileri. Dtex Temizlik Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dtex Temizlik Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dtex Temizlik Ürünleri Ve Mikrofiber Bez firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.