Dty Yapı Çözümleri

Şirket Hakkında
dty Yapı çözümleri, Modüler Bölme Duvar, satış, montaj ve montaj sonrası servis hizmeti veren bir şirket olarak 2006 yılında kurulmuştur. Maurer Yapı Sistemleri, satış, montaj, servis, onarım ve destek hizmetini sunarak müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutar. Takım anlayışını benimser ve yaşatır. Çalışanlarının bilgi becerilerini artırır ve geliştirir. Sunduğu hizmeti sürekli geliştiren yenilikçi bir kuruluştur. Şirketimiz, kaliteli hizmet anlayışını uzman ekiplerince tüm müşterilerine ulaştırır. dty Yapı çözümleri, her müşterinin istek ve ihtiyaçlarına göre mekanı oluşturan modüllerin en küçük parçasına kadar sahip olduğu tüm elemanları kullanarak, mekan çözümleri geliştirir ve gerçekleştirir.
Dty Yapı Çözümleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dty Yapı Çözümleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: muhsin sezer
Adres: Vista 1 Residenza Pınartepe Mahahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:10, A1 Blok, Daire:13 Beykent Beylikdüzü İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8561190
Web Sitesi: www.dty.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dty Yapı Çözümleri firma bilgileri. Dty Yapı Çözümleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dty Yapı Çözümleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dty Yapı Çözümleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.