Düğün Mekanları Ve Düğün Salonları

Şirket Hakkında
Hangidüğün.com ticari kaygılardan öte kurulmuş bir sitedir. Amacımız düğün mekanları ve düğün yapacak çiftler arasında bir köprü görevi görmektir.

İnsan ömrünün en güzel anılarından olan bu süreci bir site üzerinden yürütme fikri bizi çok heyecanlandırdı, bundan 10 yıl sonra bizim sayemizde istedikleri düğün mekanına ulaşıp hayallerindeki düğünü yapacak onbinlerce, yüzbinlerce çiftin olacağı fikri işimize dört elden çok daha fazlasıya yüreğimizle sarılmaya itti bizi.

Yeni evlenecek çiftlerin çıktığı bu yolda onlara yardımcı olma arzusu bizim için bütün maddi kaygılardan önce gelmektedir. Biz size düğün sürecinizde ihtiyacınız olan bütün alternatifleri sunuyoruz.
21.yüzyılın en büyük iletişim platformu olan internet aleminde karşılıklı iletişim süreci oluşturarak düğün mekanlarına da kendilerini tanıtma olanağı tanımaktayız.

Mekan işletmecileri açısından da uzun ve pahalı reklam süreçlerini hızlı ve uygun hale getiriyoruz.
Yüzlerce düğün mekanını tanıtırken evlenecek çiftlere de zaman kazandırıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düğün Mekanları Ve Düğün Salonları
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
Yetkili Kişi: Burcu Büyükmirza
Adres: Merter
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2730333
Web Sitesi: www.hangidugun.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düğün Mekanları Ve firma bilgileri. Düğün Mekanları Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düğün Mekanları Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düğün Mekanları Ve Düğün Salonları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.